Despre noi

Despre noi

page2_pic1Peste 6000 de câini în 33 de padocuri
Adăpostul de câini de la Smeura se află numai la câțiva km de Pitești, în comuna Moșoaia, sat Smeura.

Adăpostul de câini de la Smeura se află numai la câțiva km de Pitești, în comuna Moșoaia, sat Smeura. Biobaza se întinde pe o suprafață de peste 4 ha, adăpostind cei peste 6000 de câini în 33 de padocuri, zone de carantină, recuperare și zone special amenajate pentru pui și mame cu pui. De asemenea câinii cu probleme speciale au parte de un spațiu amenajat pentru nevoile lor.

Doamna Ute Langenkamp, a finanțat de la începuturile existenței Adăpostului de câini Smeura și asigură în continuare suport financiar complet: întreținere adăpost, reparații, îmbunătățiri, construcții, salarii angajați, hrană, vaccinuri, produse medicamentoase de uz veterinar, ustensile și aparatură medicală, chirie, utilități (electricitate, apă, canalizare), încălzire, telefon, întreținere mașini, carburant și multe altele și, mai târziu cumpărarea Smeurei.
Începând cu anul 2013 doamna Ute Langenkamp s-a pensionat și conducerea adăpostului de la Smeura a fost preluată de către domnul Matthias Schimdt, pregătit și instruit special de către aceasta. Domnul Schmidt este și președintele Tierhielfe Hoffnung e.v., firma care finanțează în întregime adăpostul.

Noutati

  • Poveşti noi
    Pe Lola echipajul de intervenţie a găsit-o speriată pe un carton în localitatea Costeşti în luna aprilie 2016. Lola avea ceva la gât ce o deranja. Adusă în...
    More