Donează 2% din impozitul tău pe venit

Donează 2% din impozitul tau pe venit ... îi ajuţi fără să te coste nimic

Eşti contribuabil persoană fizică? Potrivit legii, ai acum ocazia să redirecţionezi până la 2% din impozitul tău pentru venitul anual datorat în sensul dorit de tine. Ai posibilitatea să decizi TU ce se întâmplă cu o mică parte din impozitul tău.

Eşti persoană juridică? Încurajează-ţi angajaţii să direcţioneze 2% din impozitul lor. Arată că nu îţi este indiferent ce se petrece în jurul tău.

De ce nouă?
... pentru că, atunci cand tu ceri ajutorul, noi suntem cei care salvăm animalul accidentat sau bolnav sau aflat în pericol sau căzut în canal sau neagreat de tine sau prea plăpând să poată supravieţui străzii, ... pentru că noi ajutăm ca puii să nu se mai nască pe un tărâm fără viitor pentru ei, ... pentru că noi am creat zeci de locuri de muncă, ... pentru că noi am ajutat sute de oameni să le fie un pic mai bine, ... pentru că noi le-am câştigat dreptul la viaţă prietenilor tăi ... pentru că pentru mii dintre ei am găsit mii de cămine primitoare, ... pentru că noi am oferit altor mii hrană, acoperiş, siguranţă, făcând astfel să se nască ... cel mai mare adăpost de câini din lume, ... pentru că .... EI AU NEVOIE DE TINE

Lasă-ţi conştiinţa şi inima să hotărască. Animalele, ca vechi şi buni prieteni ce ne sunt, merită o ŞANSĂ. Ajută-le să se bucure de minunea numită VIAŢĂ.

Se spune că Dumnezeu ne mai suportă ÎNCĂ, doar pentru că,
pe Pământ, există ele, necuvântătoarele lipsite de păcat ...
... O ŞANSĂ PENTRU ELE ÎNSEAMNĂ O ŞANSĂ PENTRU NOI!

Instructiuni     formular_200       formular_230       formular_200_si 230