Proiecte cu elevii

Puritatea, curatenia sufleteasca si apropierea deosebita pe care o au majoritatea copiilor pentru animale, precum si scopul determinarii constientizarii drepturilor si obligatiilor care survin fiecarui individ si viitorului adult, membru al comunitatii, asupra problemei cainilor comunitari, asupra responsabilitatii si respectului fata de necuvantatoare, fata de mediul in care traim, ne-a determinat sa demaram cateva proiecte in care sunt implicati copiii.

Aceste proiecte se fac impreuna cu partenerii nostri din Germania, care trimit copiilor din țara ajutoare materiale, vin la noi pentru a ne cunoaște si a ne împărtăși din experiența lor. Săptămânal asociația trimite in școlile generale din județ o echipă pentru a discuta despre protecția animalelor, cu predilecție a câinilor.

Proiectul Săptămâna altfel se adreseaza copiilor pentru a-i învăța cum să se poarte cu câinii, sa ii sensibilizeze și să înțeleagă că aceste animale sunt responsabilitatea noastră.

Copiii sunt absolut încântați de aceste proiecte, sunt implicați activ în aceste proiecte. Ne declarăm mulțumiți de aceste proiecte și rezultatele lor.