Poveşti noi

Pe Lola echipajul de intervenţie a găsit-o speriată pe un carton în localitatea Costeşti în luna aprilie 2016. Lola avea ceva la gât ce o deranja. Adusă în AULIM la cabinetul veterinar, a fost descoperit chinul prin care trecea. Avea o sârmă groasă ruginită sucită în jurul gâtului. Când i-a fost tăiată şi înlăturată sârma s-a descoperit că avea spartă traheia de ceva timp. După toate examinările medicilor veterinari, Lola a fost dusă în sala de recuperare. La momentul actual este bine, în privirea ei poţi vedea o speranţă pentru o viaţă mai bună alături de cei care o vor iubi şi îngriji.

Amit

În martie 2016, în comuna Căteasca o doamnă a găsit un câine slăbit, hoinărind haotic pe stradă cu un lanţ la gât după el. Nu a putut fi indiferentă şi a sunat la AULIM, între timp a adăpostit câinele la ea în curte până a venit echipajul de intervenţie. Ajunşi la destinaţie, doamna, cu lacrimi în ochi, ne-a poftit în curte unde am văzut în ce stare era. Câinele era blând, subnutrit şi murdar.
Imediat ce am ajuns la adăpost câinele a fost dus la cabinetul veterinar, examinat de medicul veterinar, i s-a scos lanţul de la gât, tratată rana de la cap, sterilizat, spălat şi dus în sala de recuperare. Când şi-a revenit total a fost repartizat în boxă, unde şi-a găsit prieteni. După un timp destul de scurt a fost adoptat în străinătate de oameni cu suflet bun.

Bart, este un câine abandonat de un localnic din comuna Suseni. A fost părăsit deoarece Bart, din lipsa hranei, a ajuns să mănânce găinile din curte.
În AULIM, Bart este din aprilie 2016, este liniştit, timid şi are o privire pur şi simplu cuceritoare.
Aşa a ajuns la noi. Acum învaţă să socializeze căci este cam timid.

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.